Berichten

Pixelactie Piepschuim

pixelactie piepschuimPiepschuimpje

PIXELS TE KOOP!
€ 0,01 per stuk
 
Ik was gisteren bij Westernieland aan de waddenkust en vond daar een stukje piepschuim van 16 cm lang. Dat is een van de vele stukken piepschuim die aanspoelden uit de losgeslagen containers van MSC Zoe aan onze kust. Ik nam het mee naar huis, vroeg me af hoeveel bolletjes er wel in dat kleine stukje zouden zitten. En oh… hoeveel bolletjes zwerven er nu in het milieu… ontelbaar veel! Dat betekent heel veel narigheid voor onder andere vogels, vissen, planten en onszelf. Die bolletjes komen natuurlijk uiteindelijk in ons voedsel terecht.
 
We zijn allemaal eigenaar van dit probleem!
 
Om te verbeelden hoe groot het probleem met zoveel kleine bolletjes piepschuim is maakte ik deze digitale foto van het stukje dat ik mee naar huis nam. Ik wil deze foto graag per pixel verkopen.
€ 0,01 per pixel.
75% van de opbrengst gaat naar De Waddenvereniging.
Er zijn veel pixels: 147.096
Ik ben benieuwd hoe ver we komen! Doe je mee?
 
Als je een of meer pixels koopt:
– ben je gedeeld eigenaar van de digitale foto
– steun je De Waddenvereniging
– maak je mij blij 🙂
 
Je kunt € 0,01 per pixel overmaken op:
NL84 INGB 0748 2340 04 t.n.v. Caroline Penris
onder vermelding van pixelactie piepschuim.
 
Ik zal op fb en op mijn website inzichtelijk maken hoeveel pixels er verkocht zijn. Het begin is er: de middelste 4 pixels zijn verkocht!
www.carolinepenris.nl/
 
Pixels kopen en/of dit bericht delen is geweldig!
pixelactie piepschuim
Verkocht: de middelste 4 pixels! (sterk vergrote afbeelding)

Boekje van thuis

Het verhaal van thuis meeverhuizen

Elk dingetje thuis heeft een verhaal, vormt een deel van je leven, bergt herinneringen. Wat is er nou mooier dan het laatste stukje van je leven omringd te zijn door je eigen spullen. En het liefst hou je ook gewoon je eigen vertrouwde uitzicht. Je kunt helaas niet alles meeverhuizen als je veel kleiner gaat wonen in een verzorgings- of verpleeghuis. Ik wil daarom de dierbare spulletjes en/of plekjes fotograferen en bundelen in een ‘boekje van thuis’. Dan blijft de herinnering tastbaar in foto’s. Kun je af en toe even terug naar huis bladeren…

Lijkt je dat mooi en ken je iemand die hier blij mee zou zijn, laat het me weten, dan kunnen we de wensen en mogelijkheden bekijken.