Berichten

Boekje van thuis

Het verhaal van thuis meeverhuizen

Elk dingetje thuis heeft een verhaal, vormt een deel van je leven, bergt herinneringen. Wat is er nou mooier dan het laatste stukje van je leven omringd te zijn door je eigen spullen. En het liefst hou je ook gewoon je eigen vertrouwde uitzicht. Je kunt helaas niet alles meeverhuizen als je veel kleiner gaat wonen in een verzorgings- of verpleeghuis. Ik wil daarom de dierbare spulletjes en/of plekjes fotograferen en bundelen in een ‘boekje van thuis’. Dan blijft de herinnering tastbaar in foto’s. Kun je af en toe even terug naar huis bladeren…

Lijkt je dat mooi en ken je iemand die hier blij mee zou zijn, laat het me weten, dan kunnen we de wensen en mogelijkheden bekijken.

Miniatuurnatuur

bonsaiklein bloemenminiatuurnatuurklein

Kort geleden kreeg ik een bos bloemen, een voorstelling van de natuur in een vaas. Veel kleuren, mooi opgemaakt in een strakke cirkelvormige bos die ik in één keer in de vaas kon zetten. Dat bracht mij op het idee van mininatuurnatuur. Bonsai en aquashape zijn bij uitstek voorbeelden van een weergave van de natuur.

I love Amsterdam?

_dsc4840

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vormgeving van het boekje

Een verhaal over een man die ondanks zijn afgrijselijk indringende fluitspel nauwelijks opgemerkt wordt door de voorbijgangers.