Boekje van thuis

Het verhaal van thuis meeverhuizen

Elk dingetje thuis heeft een verhaal, vormt een deel van je leven, bergt herinneringen. Wat is er nou mooier dan het laatste stukje van je leven omringd te zijn door je eigen spullen. En het liefst hou je ook gewoon je eigen vertrouwde uitzicht. Je kunt helaas niet alles meeverhuizen als je veel kleiner gaat wonen in een verzorgings- of verpleeghuis. Ik wil daarom de dierbare spulletjes en/of plekjes fotograferen en bundelen in een ‘boekje van thuis’. Dan blijft de herinnering tastbaar in foto’s. Kun je af en toe even terug naar huis bladeren…

Lijkt je dat mooi en ken je iemand die hier blij mee zou zijn, laat het me weten, dan kunnen we de wensen en mogelijkheden bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.